Lágylézer kezelés

A lágylézer kezelés a károsodott szövetek biostimulációját idézi elő egy összerendezett, irányítható, nagy energiájú fénynyaláb segítségével.

A sejtekbe jutó lézersugár számos biokémiai folyamatot indít el. Serkenti a sejtek szaporodását, regenerációját és az immunrendszert. Csökkenti a gyulladást, a fájdalmat és a duzzanatot. A károsodott funkció gyorsabban helyreáll és a sebgyógyulás felgyorsul, míg az egészséges funkciók nem változnak. Csillapítja a fájdalmat, csökkenti az izomfeszülést, serkenti az érellátás megújulását és gyorsul a szőrnövekedés is.

Ennek a sokféle pozitív hatásnak köszönhetően széleskörűen lehet alkalmazni mind traumás, mind akut és krónikus gyulladások kiegészítő kezeléseként. Hatásos fülgyulladás, fogászati és szájgyulladások, neuritisek, krónikus rhinitis esetén is. A bőrgyógyászatban kiemelkedően hatékony. 

  • A lágylézer kezelésnek számos előnye van, nincs mellékhatása, többször ismételhető, más kezelésekkel jól kombinálható és gyors eredményt hoz. Mivel a kezelés fájdalommentes, az állatok közreműködőek a beavatkozás során.

  • A kezelést kúraszerűen, heti 1-3 alkalommal lehet végezni, az adott esettől függően.

  • A terápia nem alkalmazható festenyzett anyajegyen, gombás területen és daganatokon. Továbbá nem használható ismeretlen eredetű lázas állapotban, illetve vemhesség esetén a hasi területen.

Rendelő

Nyitvatartás

H-P:   9:00 - 12.00
H-P: 16:00 - 20:00
Szombat: 09:00-12:00 
Vasárnap, ünnepnap Zárva

Kutyakozmetika

Hírlevél

© Szent Bernát Kispesti Állatorvosi Rendelő